• L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha instal·lat dos quioscos digitals, que serveixen de punt d’informació turística per a visitants, així com d’informació municipal per a la població en general. Aquests nous recursos, dels quals disposa Sta. Magdalena, s’han instal·lat gràcies a una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme de 12.856 € per a la millora de la competitivitat dels recursos turístics.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assegura que: “des de l’Ajuntament estem treballant per a potenciar la nostra localitat com a municipi turístic rural de referència i amb eines com aquesta, a més aconseguim que les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, els visitants de la nostra població puguen accedir no solament als nostres recursos sinó també als de l’Agència Valenciana de Turisme, ja que a través dels quioscos s’accedeix directament a la web de Turisme de la Comunitat Valenciana”.

Aquests nous recursos, s’han instal·lat en la façana de l’Ajuntament i en la plaça de l’església, dos dels punts més cèntrics de Sta. Magdalena i en ells a poc a poc s’anirà incorporant informació de tota mena; històrica, patrimonial i cultural, activitats, telèfons d’interés, etc..

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, d’altra banda, gràcies també a aquesta línia de subvencions de l’Agència Valenciana de Turisme té contractat a un informador turístic, que realitza tasques de promoció de la localitat.