L’Ajuntament de Sta. Magdalena segueix amb la promoció de la localitat com a punt de referència del turisme natural, del turisme d’interior i el cap de setmana vinent acudirà com a municipi convidat a la Fira de la Cirera de La Salzadella, on donarà a conèixer el ric i extens patrimoni natural amb el que compta, amb el Parc Natural de la Serra d´Irta com a principal exponent.

 

“Tenim una font de riquesa natural, que és la Serra d´Irta, que estem tractant de donar encara més a conèixer. Volem potenciar la localitat com a referent del turisme sostenible, del turisme natural i per açò és molt important, que en esdeveniments com la Fira de la Cirera estiguéssem presents”, assenyala Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

 

En aquest sentit, el consistori a part d’oferir tot el material promocional, amb el qual disposa, en suport paper, projectarà diversos vídeos promocionals, un produït per Media Rec, en el qual es mostra, Sta. Magdalena en la seua Essència Natural i un altre de la Diputació de Castelló sobre la Sendera Mirador Templer.

 

La Fira de la Cirera de la Salzadella obrirà les seues portes el dissabte, 2 de juny, a les 10.30 i romandrà oberta fins a diumenge que ve a les 21 hores.