• L’Ajuntament de Sta. Magdalena està immers en els preparatius de les diferents activitats, que s’han programat per a festejar el Fi d’any i la benvinguda al 2018.

 

Diumenge que ve, 31 de desembre, a les 16 hores, tindrà lloc una ‘Caminada’ popular Sant Silvestre, apta per a tots els públics. “Hem canviat el format d’aquesta activitat amb la intenció que siga una caminada perquè la gaudim en família, que celebrem el cap d’any tots els veïns junts i després ens prenguem una xocolata junts en el poliesportiu municipal”. El recorregut de la Caminada serà el següent: plaça Espanya, carrer Pont, Ermita, Caserna i Avinguda Luis Torres Morera.

 

A la nit, a les 21 hores, es farà un sopar de germanor per a tota la població  en el pavelló poliesportiu, que estarà amenitzat pel Trio Huracà. Si alguna persona està interessada a participar haurà d’inscriure’s avui en l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

 

A les 24 hores, en la plaça Espanya es realitzaran les tradicionals 12 Campanades i la festa es traslladarà al pavelló poliesportiu, lloc en el qual hi haurà revetla gratuïta.