• La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha programat un espectacle de titelles i màscares a l’Auditori Municipal per a dissabte, 16 de febrer, a les 18.15h.  Sota el títol, ‘La Caja Mágica’, la companyia, Xarop Teatre, portarà fins a l’Auditori de Sta. Magdalena un espectacle, basat en una antiga tècnica japonesa de contar contes, que sedueix a petits i grans.

Es tracta de dues divertides històries, que conviden a veure’ns en clau d’humor, inspirades en el llenguatge irònic i reflexiu del pedagog italià, Gianni Rodari i els contes del narrador valencià, Enric Valor.

‘La Caja Mágica’ és un espectacle dirigit a un públic familiar, amb una duració aproximada de 40 minuts, en la qual les màscares i les titelles prenen tot el protagonisme.

Eloi Roca, regidor de Cultura a l’Ajuntament de Sta. Magdalena explica que: “ara que disposem d’una instal·lació com l’Auditori Municipal busquem ampliar l’oferta d’espectacles culturals, que oferir als nostres veïns i veïnes al llarg de l´any”.