Este matí al mercat municipal el president de la Comissió Organitzadora del Canaval (COC) Jordi Febrer, i els regidors de Festes, Marc Albella i de Turisme, Domènec Fontanet, han presentat la programació del Summer Carnaval, que tindrà lloc els dies 4,5 i 6 d’agost.

El divendres 4 tindrà lloc el sopar a la fresca, i acte seguit hi haurà una Festa Petarda que comptarà amb l’actuació de la drag queen Shetlas, guanyadora de la Gal·la Drag del Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria amb una actuació que va provocar molta polémica  per les seves referències religioses. Per a Febrer, “es tracta d’un espectacle transgressor que pot ferir la sensibilitat d’algunes persones, però pensem que Vinaròs està capacitat per poder apreciar aquest tipus d’actuacions”. La festa conclourà amb l’actuació del Dj Carlos Martorell.

El dissabte 5 hi haurà una exposició dels tratjes de les reines i a la nit tindrà lloc la Gala de Reines, que serà presentada per Dj-J-Nathan i Keunam, finalista del programa ‘Tu cara no me suena todavía, i en concloure se celebrarà la festa Summer Carnaval. La gala d’aquest any l’obriran les reines infantils, segons va explicar Febrer.

El diumenge a partir de les 18.30 es farà la batalla de globus d’aigua en la carpa de l’Atlàntic, i a les 19.30 hores la masterclass de zumba a l’àgora del passeig marítim. La jornada conclourà amb la carrera Summer Carnaval, aquest any amb temàtica hawaiana i amb sortida des de la Tourist Info.

Foto AS

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here