L’Aquarun Basiliscus, prova ja consolidada en el calendari esportiu estival de Benicarló, es disputarà el 16 de juliol a la platja del Morrongo. La competició adopta enguany un caràcter familiar que la fa assequible per a qualsevol edat i estat de forma.

La tercera edició de l’Aquarun que coorganitzen la Regidoria d’Esports i el Club Triatló Basiliscus es disputarà en diferents categories que permetran la participació d’especialistes, aficionats, xiquets, i fins i tot famílies al complet. La cursa, que integra una distància de natació i una altra de carrera a peu, es disputarà el 16 de juliol a la platja del Morrongo. Els participants podran optar entre participar individualment o en categoria relleus, en diferents distàncies que adapten l’esforç a qualsevol franja d’edat (des de les categories infantils fins als veterans) i estat de forma.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha subratllat «el gran èxit de participació que va registrar la prova l’any passat», i el fet que l’Aquarun «és una excel·lent ferramenta de promoció de l’esport base i popular, però també d’animació de la platja». Així, Flos ha animat «a mares, pares i fills a acudir al Morrongo i gaudir d’una jornada esportiva popular i per a tota classe de públic».

Els representats del Club Triatló Basiliscus, Víctor Cheto i Julio Sánchez, han incidit en que l’Aquarun «és una prova explosiva, ràpida, segura i molt divertida». L’Aquarun comptarà amb un nodrit equip de voluntaris que s’encarregaran de la seguretat dels participants i està oberta «a la participació de tota la família, ja siga de manera activa o com a espectadors». Els responsables del club han explicat també que «per cada inscripció, 2 euros es destinaran a AFA Benicarló».

Tota la informació sobre la prova, distàncies i categories, així com els formularis d’inscripció es troben a www.triatlobasiliscus.com i hj.crono.es.

Fotos Juanvi G.