• L’Ajuntament també ha demanat la supressió del cobrament dels rebuts del Consorci Provincial de Residus

L’Ajuntament de Tírig ha enviat aquest mateix matí sengles escrits a la Diputació de Castelló i a la Generalitat Valenciana demanant tests ràpids de diagnòstic de Covid19 (Coronavirus) i més mascaretes per a repartir entre els veïns i veïnes i previndre així el contagi. La petició de test ràpids de diagnòstic deriva de les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) de conéixer si la població ha contret el virus encara que no presente símptomes.

De la mateixa manera, Tírig també ha demanat a la Diputació la supressió del cobrament dels rebuts del Consorci Provincial de Residus, ja que en aquests moments no s’estan utilitzant els seus serveis. Cal assenyalar que, per exemple, l’Ecoparc porta sense funcionar des que es va decretar l’Estat d’Alarma. La supressió del rebut ajudaria els veïns i veïnes a fer front a la crisi no sols sanitària, sinó també econòmica, provocada pel Coronavirus.

L’Ajuntament de Tírig ha aprofitat els escrits per a oferir la seua ajuda en tot allò que siga possible per a fer front a la pandèmia.