NOTA DE PREMSA

  • Les noves dotacions milloraran notablement la seguretat viària i l’objectiu de l’Ajuntament és poder continuar-les cap a Capicorb

 

Avui divendres 29 de desembre es reobre al trànsit el tram del camí l’Atall d’Alcossebre, al costat del campament Jaume I, que ha estat tallat des de la segona setmana de desembre, a causa de les obres de construcció d’una nova zona de vianants i de carril bici. L’obra es completarà amb la instal·lació de nova il·luminació. En definitiva, totes aquestes millores contribuiran a ordenar la circulació de cotxes i bicicletes i que els vianants puguen transitar amb molta més seguretat, al no comptar fins ara amb vorera ni il·luminació en bones condicions.

 

Per part de l’Alcalde, Francisco Juan, s’ha insistit que “millorar les condicions de la nostra franja litoral és un objectiu clau com ja es va comprovar amb la millora a la zona de la platja del Moro i ara amb aquest tram al qual ens agradaria donar-li continuïtat en direcció Capicorb. Per fer-ho serà necessari comptar amb l’autorització de la Generalitat Valenciana, però treballarem perquè així siga”.

 

L’obra ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’IVAJ de la Generalitat Valenciana, propietari del campament Jaume I, que ha cedit part del terreny per poder realitzar les obres i instal·lar una nova tanca.