Aquest cap de setmana donen inici les competicions futbolístiques de 1ª i 2ª Regional. Durant 30 jornades, 16 equips dins de cadascuna de les dues divisions lluitaran per quedar en les primeres posicions, les quals donen accés a la promoció d’ascens.

Una de les grans històries d’aquesta temporada és el Vinaròs C.F. L’equip de la capital del Baix Maestrat, que està presidit per Ximo Geira, celebra el seu centenari amb la voluntat de pujar de categoria i arribar a Regional Preferent.

El equip blanc-i-blau incorpora un nou logo creat per l’arquitecte Oscar Llatser que acompanyarà al club durant tot el centenari. El Vinaròs debuta aquest diumenge 15 a les 17:00 de la vesprada contra Els Ibarsos. 

La mala notícia que ens deixa aquest any és la desaparició del grup 15º de 2ª Regional. Això ens deixa de manifest l’abandonament per part de la Federació de molts clubs que són part de l’essència dels pobles menuts de la nostra geografia. 

Però això també li ha de donar molt més valor a la tasca que fan aquests equips i les seves juntes directives per poder fitxar jugadors i mantenir viu l’esperit del futbol dins d’aquest pobles de la província de Castelló.

Podeu seguir aquestes dues competicions a Diari del Maestrat.