• Aquest dissabte se celebrarà la festa que posarà fi a la campanya d’Esport Escolar, en la qual han participat al voltant de 1.000 xiquets i xiquetes. D’altra banda, diumenge 10 de juny tindrà lloc la festa que tancarà la Campanya Esportiva d’Hivern.

La Regidoria d’Esports ha programat, durant els propers dos caps de setmana, les festes de cloenda de la campanya d’Esport Escolar i de la campanya Esportiva d’Hivern. Aquest dissabte, els quasi 1.000 alumnes inscrits en el programa d’Esport Escolar rebran el reconeixement per haver participat en la campanya d’Esport Escolar, en una temporada que que ha estat tot un èxit de participació.

En concret, la festa de cloenda del programa de l’Esport Escolar tindrà lloc aquest dissabte dia 2 a partir de les 10.00 hores al Pavelló Poliesportiu Municipal. En finalitzar l’habitual lliurament de trofeus i medalles se celebrarà la ja tradicional festa poliesportiva a la pista annexa exterior del pavelló.

Pel que fa a la festa de clausura de la Campanya Esportiva d’Hivern, se celebrarà diumenge 10 de juny, amb un seguit d’activitats que es s’organitzaran al mateix Pavelló Poliesportiu Municipal. En concret, de 9.00 a 10.00 hores es durà a terme una classe magistral de gimnàstica suau per a gent gran (activitat gratuïta). En acabar, de 10.00 a 11.000 hores s’impartirà una altra classe magistral gratuïta, en aquest cas de cubbà per a totes les edats. Finalment, d’11.00 a 12.00 hores, es portarà a terme una classe magistral de botes de rebot (activitat amb inscripció prèvia a www.vanityfit.com).

Cal recordar que el termini per fer les inscripcions a les activitats de la Campanya Esportiva d’Estiu finalitza el 8 de juny, i que s’han de tramitar a través del web www.esportsbenicarlo.com.