Els amants del ciclisme de muntanya tenen una cita aquest diumenge, dia 7 d’octubre, a Canet lo Roig. La localitat serà escenari de la V Marxa BTT amb eixida, a les 8.30 hores, del local polivalent. Els participants en la prova hauran de completar un recorregut de 40 quilòmetres amb un desnivell màxim de 850 metres.

Podran participar tots els ciclistes de muntanya a partir de 16 anys, tenint en compte que la modalitat d’aquestes proves és de caràcter lliure.

La marxa està organitzada per l’agrupació local Serra Sola BTT, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canet lo Roig i la Diputació de Castelló.

Des de l’organització indiquen que “no es tracta d’una competició, sinó d’un repte personal, en el qual cada partipant ha de conèixer les seues limitacions i és recomanable tenir una bona preparació física per a afrontar la marxa”.

De moment, quan encara no s’ha tancat el termini d’inscripció, el nombre de participants inscrits ja supera els 200.

Entre les novetats de la prova, destaca la inclusió d’una classificació no premiada per a les i-bike, “en funció de la participació ens plantejarem en futures edicions fer una classificació específica per a aquest tipus de bicicletes elèctriques amb premis i categories”.

La resta de categories que sí disposaran de classificació oficial seran: Junior, Sub 23, Elit, Master 30, Master 40, Veterà i Fèmines.

Els interessats a participar poden inscriure’s i obtenir més informació en la web:

http://hj-crono.es/v-marxa-btt-canet-lo-roig