• La candidatura de Totes i tots som Vinaròs s’ha presentat este matí en un auditori municipal ple de públic.

Després d’un audiovisual explicatiu de les iniciatives desenvolupades esta legislatura formant part de l’equip de govern, després han pujat a l’escenari per iniciar els parlaments l’alcalde Enric Pla, de la diputada Marisa Saavedra Muñoz i el regidor de Govern Obert, Hugo Romero.

Pla ha qualificat la legislatura de “molt estimulants i molt dura” i va recordar el camí reocrregut.  “Fa 4 anys no sabíem que no era possible alçar la veu a aquells que sempre havien manat, i com no sabíem que era possible, ho vam fer”. També ha indicat que “hem intentat fer un canvi d’estil, obrir l’Ajuntament a tots i totes, però cal continuar treballant perquè aquestes eleccions són la segona volta de les eleccions autonòmiques i generals del passat 28 d’abril”.

D’altra banda, Romero va recordar els inicis com a agrupació d’electors, quan es va aconseguir “una fita històrica a Vinaròs, quan en 2015 van aconseguir 5 representants”. Romero es va acabar emocionant en recordar l’anterior legislatura però va acabar amb un discurs fort assegurant que Tots i Totes Som Vinaròs serà una de les forces importants a Vinaròs.

Finalment, la candidata a l’alcaldia, Anna Fibla, ha presentat un a un als membres de la candidatura i ha explicat que va ser en aquest auditori i en l’acte de presentació de la candidatura fa 4 anys quan va decidir el seu vot per a Totes i tots som Vinaròs. També va agrair el treball dels 5 representants del partit a l’Ajuntament “perquè han sabut governar per a les persones”.