oznor

Totes i tots som Vinaròs ha tancat la campanya electoral amb la visita del diputat Rubén Martínez Dalmau, que s’ha reunit amb les entitats socials de la localitat.

El número 2 de la candidatura, Hugo Romero, ha destacat que en aquestes eleccions aspiren a consolidar els resultats de 2015, quan van aconseguir 5 regidors i l’alcaldia del municipi. “Cal continuar el treball realitzat en aquesta legislatura”, va assenyalar.

Per part seva, Martínez Dalmau va ressaltar de la visita a Vinaròs que “és una població molt important per a Podem i el Govern Valencià; hem tingut aquí una alcaldia del canvi, de referència al País Valencià, demostrant que quan vam governar canviem la vida de la gent al mateix temps que es redueix el deute i es manté la qualitat dels serveis”.

D’altra banda, va destacar la figura de la candidata a l’alcaldia Anna Fibla, “que mantindrà el positiu realitzat i anirà més enllà amb un bon programa per a Vinaròs i amb gent molt preparada”.

També va assenyalar que “cal convertir les perifèries en centralitats, i per això ha que fer coses importants com convertir l’hospital de Vinaròs en hospital general i que el Consell canviï el seu concepte de centralitat”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here