La vesprada de divendres 18 de gener, va tindre lloc la tradicional foguera amb la cremà del dimoni i tot seguit la típica i tradicional cavalcada, amb la primera sèrie de tipiques lloes i la tirada de coques recorrent els principals carrers de la nostra ciutat, visitant la casa de la Dama Agnès Galán; amb els càrrecs de gom a gom i amb gran afluencia de cavalls que van participar de la festa i també els carros on els majorals, dama, conciliari i  alcaldesa de la ciutat, va recorrer la ciutat, tirant coques després de haber tirat el cohet i arrancant amb la tirada de coques. 

 
DISSABTE 19 GENER 
 
 · A les 11 del matí solemne Missa a l’Església  de Sant Bertoneu en Honor a Sant Antoni Abat. Finalitzada la Missa, tindrà lloc la tradicional  benedicció d’animals 
 
· A les 12 del matí. Lliurament de premis del concurs escolar de dibuix i de lloes, sorteix del cavallet, la cistella i el porquet. 
 
· A les 18 hores.  Sortida de la cavalcada amb la segona serie de les típiques lloes i tirada de coques. En el recorregut es farà un acte d’homenatge per part  de la Confraria, a Antonio Valles i Joaquineta Lores, en reconeiximent a la seua aportació a la Festa de Sant Antoni
 
· A les 23 hores. Ball Popular  i fi de festa amb l’actuació  de l’Orquesta “Grup Revelació”, a la carpa de la plaça Constitució, amb la colaboració de  de l’Ajuntamient de Benicarló i  la Coordinadora de Penyes. 
 
 
Ampli reportatje fotogràfic de la foguera i la tradicional cavalcada amb la sèrie de típiques lloes
 
Juanvi G.