• Les obres de la N-238 comencen al novembre

Els alcaldes de Vinaròs, Ulldecona i Alcanar han mantingut este matí una reunió al consistori vinarossenc amb els respectius caps de Policia Local. La trobada l’ha impulsat l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina amb la finalitat d’actuar conjuntament en les problemàtiques que tenen en comúles tres poblacions. Prèviament, s’ha fet una compareixena pública al saló de plens, on els alcaldes d’Ulldecona, Núria Ventura, i d’Alcanar, Joan Roig també han signat el llibre de visites. La imminència de l’inici de les obres de la carretera N-238, la coordinació en matèria de seguretat en els seus termes municipals o la millora de camins rurals, han estat alguns dels assumptes tractats.

Tots tres primers regidors han coincidit en la importància d’aquesta primera trobada i s’han emplaçat per continuar fent-ne i millorar-ne la comunicació, la coordinació i les actuacions conjuntes.

La col·laboració entre els tres cossos de Policia Local de les tres localitats ha estat un dels punts importants de la reunió. En aquest sentit, Alsina, ha dit que “és una molt bona oportunitat per a conèixer els problemes que estem tenint en aquest aspecte i col·laborar i emprendre accions conjuntes, augmentant també la fluïdesa informativa en qüestions de seguretat”.

Les obres de millora de la carretera N-238, vial que uneix als tres municipis, ha estat un altre dels temes tractats. Aquesta és una de les obres més reivindicades en aquestes poblacions, des de fa molts anys, donada la perillositat del vial, tal com van coincidir els tres mandataris.
L’inici de les obres està previst per a principis del mes de novembre, i ja han començat els treballs topogràfics. El termini d’execució de l’obra és de 30 mesos.

Un altre dels projectes que aquests municipis volen recuperar és la posada en valor del riu Sénia, des del seu inici a la seva desembocadura.