El proper dissabte, 13 de gener, en l’Espai d’Art de la Fundació Caixa Vinaròs (plaça Cardenal Tarancón) tindrà lloc la setena edició de la trobada d’intercanvi de plaques de cava i taps corona. Molts de col·leccionistes de les Terres de l’Ebre, de la resta de Catalunya, de Castelló i de la nostra ciutat es donen cita, des de fa uns quants anys, per a intercanviar plaques de cava i de champagne i per a parlar de temes al voltant del món de l’aquest espumós.

Enguany el celler convidat és el Celler de Can Pereclara de Calonge (Girona) i la placa commemorativa és una imatge d’un vaixell que s’ha tret de les ceràmiques d’Alcora existents a l’ermita de la Misericòrdia i Sant Sebastià. Als compradors de les ampolles també se’ls lliurarà una placa que s’ha fet per a l’ocasió amb l’escut de Vinaròs i els colors de la nostra bandera.

L’acte s’emmarca dins de la programació que la Fundació Caixa Vinaròs fa per la festivitat de Sant Antoni i estarà obert de les 10 hores del matí fins a les 13 hores no només per als col·leccionistes sinó a tots els curiosos i públic en general.

 

SEBASTIÀ REDO