• Totes i Tots Som Vinaròs (TSV) ha argumentat este matí en una compareixença a la seu del partit la seva postura favorable a la direcció única de la costa sud, ha assegurat que proposarà eol mateix per a la costa nord i ha mostrat la seva disconformitat amb la moció que presentarà el PP al ple d’aquesta nit sol·licitant una comissió d’investigació per haver pres l’equip de govern la decisió sense informes tècnics que l’avalen.

La portaveu de TSV, Anna Fibla, ha dit que “el sentit únic a la costa sud ha afavorit que tots els vinarossencs disfruten d’un espai tranquil on els vianants i els ciclistes són els protagonistes, però és cert que es pot millorar la zona, i en això treballarem”.

Fibla va criticar al PP per voler investigar aquesta decisió, apuntant que “el que volen és treure rèdit polític, perquè estan acostumats a fer política de campanar” i afegint que “nosaltres no volem malgastar diners públics per a fer intervindre a comissions d’investigació als funcionaris i perdre hores de treball”. 

També va recordar que a Vinaròs s’han peatonalitzat abans altres zones, com el centre i el passeig marítim, i que també va haver-hi critiques, però afegint que ara els veïns no voldríen tornar a l’estat anterior.  

També va anunciar Fibla que proposaran “la direcció d’un sol sentit de la costa nord per a crear un eix que una Sol de Riu i Aiguadoliva ”.

Per part seva, Hugo Romero, va dir que el que pretén el PP amb aquesta moció “és fer soroll, com ens té acostumats, perquè en aquest cas saben perfectament que el secretari ja va emetre un escrit apuntant que la decisió està en el marc de les potestats de l’alcaldia”.

Finalment, Sebastià Fabregat, portaveu de l’assemblea de TSV, va explicar que “el nostre programa electoral ho diu clar: volem prioritzar la bicicleta en el trànsit de la ciutat en detriment del vehicle a motor, i la direcció única de la costa sud és el primer pas. Per tant, si el PP vol saber els qui són els responsables de la decisió, som nosaltres”.