Un home greument ferit després de ser apunyalat per la seua exparella en La Mata

0

Un home ha resultat ferit greu al rebre 16 punyalades per part de la seua exparella, en el xicotet municipi de La Mata, a la comarca dels Ports.

L’agressora ha sigut detinguda en Forcall.

Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU),  s’ha rebut una alerta a les 9:45 hores, que alertaven que un home havía sigut apunyalat diverses vegades.

Fins al lloc  de l’ agressió s’ha desplaçat rapidament  una unitat mèdica SAMU, l’èquip  mèdic de la qual ha assistit al ferit, que es tracta d’un home de 65 anys,  per diverses ferides d’arma blanca.

Una vegada estabilitzat, l’home ha sigut traslladat a l’Hospital General de Castelló.

Immediatament després la Guàrdia Civil va localitzar i va detenir una dona de 50 anys, companya sentimental del ferit que abandonament l’habitatge, després de presumptament cometre els fets, sent recuperada l’arma blanca emprada.

La detinguda tenia una ordre de prohibició d’aproximació cap a la seva parella sentimental.

La Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló s’ha fet càrrec de les investigacions i instrucció de diligències.

De moment es deconeixen els posibles motius que van portar  la dona a agredir la seua exparella, pero segons sembla a pesar d’estar separats seguient vivint junts.

Al pareixer el passat dilluns dia 17, van discutir i ella l’hauria fet fora de casa a ell.

Ara la dona passarà a disposició judicial.

Juanvi G. 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here