• L’accident s’ha produït aquest matí a les 12:30h  per alcanç entre 4 camions a l’N340, el conductor del tercer camió implicat ha mort a causa de l’impacte, els altres 3 camioners han quedat ferits lleus i han estat traslladats a l’hospital comarcal de Vinaròs

Sobre les 12:30h d’aquest matí de dimecres s’ha produït un accident mortal a l’N340, el sinistre s’ha produït al quilòmetre 1057 direcció Tarragona (al terme municipal de Vinaròs), segons hem pogut saber des de Diari del Maestrat l’accident s’hauria produït per alcanç entre 4 camions, els bombers del parc de bombers del Baix Maestrat han tingut que excarcelar el conductor del tercer camió que finalment no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els altres 3 conductors  han resultat ferits lleus i han sigut traslladats fins l’hospital comarcal de Vinaròs. un d’ells en la unitat del SAMU i els altres dos a l’ambulància SVB, segons fonts del CICU. Es tracta d’un home de 26 anys per policontusions, un altre de 38 anys amb una contusió al genoll, mentre que el tercer, també un home, de 57 anys, per crisi hipertensiva.

El conductor mort, M.J.R, de 33 anys i era de Córdoba

L’accident ha provocat moltes retencions a la zona, els Mossos d’Esquadra han desviat el trànsit per la circumvalació d’Alcanar, mentre que des de Vinaròs es desviava el tràfic per la N-238 en direcció a l’autopista.

Fins el lloc de l’accident s’han desplaçat els bombers del parc Baix Mestrat i del Montsià, la Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra i varies ambulàncies del SAMU.

 

Redacció: Pepo M i Juanvi G

Fotos: Juanvi G