• També s’està ampliant la xarxa d’aigua potable fora del nucli urbà

En els últims dies han donat començament a Tírig diverses obres de millora de l’entorn urbà i dinamització turística i econòmica del municipi.

Així les coses, s’està ampliant el carril bici i la CV-131, carretera que connecta el municipi amb el Museu de la Valltorta. Amb aquesta ampliació, que discorre del tram del camp de futbol fins al propi Museu, es facilitarà el desplaçament de veïns i visitants fins al Museu de la Valltorta i els abrics de pintures rupestres grans referents patrimonials a la província de Castelló.

La possibilitat de fer el trajecte tant amb bicicleta com a peu de forma segura serà un dinamitzador del turisme de la zona; unint cultura, patrimoni i esport. Cal assenyalar que l’obra va ser licitada per la Diputació de Castelló en 600.000 euros i que finalment ha sigut adjudicada a BECSA per 535.000 euros.

D’altra banda, ha donat començament l’ampliació de la xarxa d’aigua potable dins de Pla d’Obres i Serveis de la Diputació Provincial. L’actuació ampliarà la xarxa uns 800 metres per a arribar als habitatges situats fora del nucli urbà, en el Camí de Roc, així com a una empresa i diverses granges. L’obra, a realitzar per FACSA, té un cost aproximat de 25.500 euros.