El pròxim dilluns 18 de setembre comença el període de matriculació per a la Universitat Popular (UP). A l’oferta habitual dels últims cursos se suma la recuperació del curs de Bonsai i l’ampliació del nombre de grups de Fotografia, a més d’oferir els cursos de Francés i d’Anglés únicament en la modalitat de conversa.

La Universitat Popular (UP) està a punt d’obrir les portes a un nou curs en què s’ampliarà el nombre de grups de Fotografia per tal de satisfer la demanda, a més de la recuperar el curs de Bonsai. La resta, mantindrà bàsicament la mateixa oferta que en els cursos anteriors: Dibuix i Pintura, Còmic i Il·lustració, Modelatge i Decoració Ceràmica, Tall i Confecció, Hort Ecològic, Creació Literària, Història del País Valencià, Expressió Corporal, Entrenament de la Memòria, Telefonia Mòbil i Fotografia. Respecte als cursos de Francés i d’Anglés, este curs únicament s’oferiran en la modalitat de conversa (nivell B1).

Del 18 al 29 de setembre es podran formalitzar les matrícules a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 hores, amb un ordre de matriculació que s’ha establert en funció dels cursos i la procedència dels alumnes.

Una altra de les novetats és l’ampliació dels col·lectius que tenen dret a l’aplicació de la tarifa bonificada. A banda dels descomptes per a les persones majors de 60 anys i per als menors de 30 anys, s’afegeixen els membres família nombrosa, les persones amb discapacitat igual o major al 33% i els aturats. Per tal de gaudir d’aquesta bonificació, cal acreditar qualsevol d’aquestes circumstàncies.

Consulteu aquí els cursos, els horaris i els dies de matrícula.