• L’Ajuntament de Vinaròs amb l’ajut des tècnics està realitzant avui una valoració de tots els danys i ha iniciat la neteja de molts trams afectats per la borrasca Gloria.

Una de les més afectades ha sigut  la zona dels Cossis, a la costa nord, on ha quedat destrossat el vial  més pròxim a la mar i ha quedat afectada la xarxa d’aigua potable i s’ha tallat el subministrament de gas.

L’ajuntament ha hagut de donar una solució temporal als veïns quant al subministrament d’aigua, fins que quedi de nou restablert el servei habitual.

La part de Cala Montero també està afectada, la part sud del passeig marítim està plena de sediment, però els operaris de la neteja estan retirant des de primera hora tot el sediment acumulat.

No hi ha danys estructurals en aquesta part del passeig, però la platja del Fortí ha quedat molt afectada.

En el dic del port ha aparegut una esquerda per on passa l’aigua i requerirà una reparació.

En la costa sud la nova passarel·la accessible de la platja del Clot està destrossada, així com part del passeig per als vianants de la costa.

També la zona del pont de Les Salines i Cala Puntal estan en mal estat.  La platja d’Aiguadoliva ha desaparegut per complet.

Dijous, l’Ajuntament té previst utilitzar el dron de la policia local per a localitzar més desperfectes per tota la costa.