Select Page

Advertisement

Vesprada de berenar i cinema per a celebrar la I Setmana de la Dona

Vesprada de berenar i cinema per a celebrar la I Setmana de la Dona
  • Més de 60 persones van gaudir ahir a la vesprada, a Sta. Magdalena, dels actes programats per l’Ajuntament de Sta. Magdalena dins de la I Setmana de la Dona.

El Casal Municipal acollia un berenar, que va comptar amb la participació de més de 60 persones, que van passar una divertida vesprada. Posteriorment, a l’Auditori Municipal va tindre lloc la projecció de la pel·lícula, Figures Ocultes.

La programació continua en marxa, amb l’exposició de la Fundació Isonomía, No més princeses, en el saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, que romandrà oberta fins al 31 de març, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20.30h. En aquest sentit, destacar la visita, divendres que ve, de tots els alumnes del CEIP Albert Selma, que s’acostaran fins a la mostra, que recull una sèrie de fotografies en les quals es desmitifiquen alguns dels contes més tradicionals, proporcionant a aquells que la visiten, una sèrie d’eines que faciliten una relectura de les històries d’aquests contes.

D’altra banda, demà dijous, 14 de març, a les 18h, Eva Jiménez, de l’Associació Per més Vida de Vinaròs, oferirà una xarrada en el saló de plens de l’Ajuntament, en la qual donarà a conéixer els objectius de les tres entitats a les quals pertany: Rescata2, Per+Vida i Narcòtics Anònims.

Notícies per WhatsApp

BENICARLÓ EN FALLES

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...