• Bon Viatge Vicent Oms González!


Potser un dels moments més sensibles i tràgics en la vida sigui la pèrdua d’un ésser estimat; bé sigui fill, germà, nét, nebot, família, amic, company …, aquesta realitat està marcada per la tristesa de saber que mai més es tindrà l’oportunitat de compartir amb aquella persona.

En el multitudinari funeral de la tarda de dimarts, s’han acomiadat del cos sense vida, acompanyant a una família, amics i ciutat trista, Alcalde, corporació municipal, sense paraules de consol, com molt bé ha dit Mossèn Ricardo en l’homilia.

És cert que és contra natura enterrar un fill, ja que la llei de la vida dicta que siguin els menors els que donin sepultura a la gent gran, però molts sabem que en realitat en la vida hi ha poques regles i que cada regla té una excepció . A hores d’ara podem dir que Vicent Oms González, ho és i no hi ha paraules per poder expressar el gran dolor que se sent en moments plens d’interrogants i perquès, perquè tan sols tenia 33 anys i ha lluitat com un campió fins a l’últim segon de vida.

La ciutat de Peníscola ahir dilluns 11 de febrer, no tenia paraules davant la notícia d’una pèrdua tan dolorosa, d’un jove peniscolà, que després d’una intensa lluita ha deixat un gran buit.
De vegades plorar sembla de tontos, però és que les paraules no poden dir, el que les llàgrimes poden expressar i ben certa és aquesta reflexió i encara que molts diguin que el ja no tenir a prop algú, fa que li oblidis, està frase o paraules no són per a res certes.

Vicent, sempre estaràs en el cor de totes les persones que t’han vist néixer, créixer i lamentablement morir, perquè el teu record és i serà per a tots el millor dels tresors que deixes.
Descansa en pau, Vicent Oms González i el més sincer condol a uns pares, germanes, familiars, amics … atès que l’immens dolor que se sent a hores d’ara que els vostres cors es alleugereixin amb l’amor de tots els que us envolten i us volen.

Ara i després de les tantes i tantes llàgrimes i comiats només quedaran els bons moments que vau compartir amb Vicent en aquests 33 anys de la seva vida.

 
D.E.P. 
 
 
Juanvi G.