A les 20:30 hores del dissabte donava inici l’encontre, a la pista annexa del poliesportiu de Benicarló, entre el CH Benicarló i el Castell d’Onda. El partit prometia ser igualat per la necessitat de sumar punts dels dos equips i no quedar-se enrere en la classificació.

Donava inici el partit i atacaven els benicarlandos que aconseguien enviar ràpidament la pilota al fons de la xarxa. Els visitants no desaprofitaven tampoc el seu primer tac i responien amb un gol. Aquesta va ser la dinàmica dels primers 15 minuts: defenses molt fortes als dos costats del 40×20 provocant que tant els del Baix Maestrat com els de la Plana, estaven obligats a fer atacs molt elaborats per trencar les defenses, aprofitar els espais i marcar gol.

Al minut 20 de partit, l’electrònic estava igualat a 7 gols. El Benicarló va aconseguir robar la pilota en atac estàtic a l’Onda en tres ocasions consecutives, però no aconseguien marcar i posar el marcador a favor seua. Finalment, es va arribar al descans amb un igualadíssim 9 a 9.

Arrancava la segona part i atacava l’Onda amb l’objectiu de trencar el marcador a favor seu. La dinàmica dels primers 10 minuts va ser la mateixa que durant tota la primera part: atacs molt elaborats per trencar les dos defenses. El Benicarló, finalment, va aconseguir trencar eixa dinàmica d’igualtat i aprofitant els espais marcava amb molta velocitat i les defenses afavorien a fer que els porters, Josep i Javi, pararen tirs que sense una bona defensa serien molt fàcils de marcar. Al minut 20, el marcador reflectia un 17-13 que podia donar a pensar que el partit s’havia acabat ahí, però no. L’Onda va canviar de defensa, a causa de les dos lesions de jugadors que va tindre en poc temps, i va passar a una 4-2 per provocar la pèrdua de pilota dels locals i marcar. Els benicarlandos aconseguien moure molt ràpidament la pilota però en arribar a 6 o 7 metres de porteria no marcaven. El marcador es va anar retallant a poc a poc per als visitants, fins a un 19-19 quan faltaven 2 minuts.

EL final prometia ser intens i un error, de qualsevol dels dos equips, podia fer que la victòria se n’anara a La Plana o es quedara al Baix Maestrat. A 26 segons del final, l’electrònic estava amb 20 gols per als dos equips. El Benicarló va demanar temps mort i va preparar la que seria, probablement, l’última jugada. Van tornar els dos equips a la pista amb els nervis a flor de pell. El Benicarló va aprofitar al seu millor tirador i va fer una pantalla on per damunt de tots va saltar Àngel que va enviar la pilota al fons de la xarxa situant el marcador 21-20 a favor dels caduferos. El partit no s’havia acabat i l’Onda va traure de pressa, els locals van anar a fer falta, fet que va fer córrer el temps i que l’àrbitre xiulara el final d’un encontre dels que fa afició.

Una victòria que reflecteix la feina ben feta i que si el Benicarló es dedica a jugar, pocs equips podran amb ells. Destacar a l’afició que a pesar de l’hora i les condicions de la pista per vore el partit, van estar al costat del Benicarló animant i vivint un gran partit tant pel bon joc dels dos equips com per l’emoció de no saber qui guanya fins als últims 30 segons.

El proper cap de setmana no hi ha lligat degut al pont. El pròxim partit serà el cap de setmana del 14 de desembre i el sènior masculí jugara a Nules.