Vidal: “Hem d’exigir responsabilitats polítiques quan estem diposats a practicar-les i, sense caure en la judicialització de la política

0
  • El portaveu adjunt de Cs apunta que “la corrupció és un problema i no un joc i hem de ser intransigents amb ella, des de l’ètica, no des de l’estètica”

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha manifestat que “hem d’exigir responsabilitats polítiques sempre que puguem complir amb les mateixes sense caure en la judilització de la vida política”.      

L’edil de Cs s’ha referit d’aquesta manera en el debat sobre corrupció i ha lamentat que “haja sigut la classe política qui haja convertit aquest fenomen en una preocupació per a la societat i hui els seus protagonistes, pretenguen justificar el seu malament, els seus fets reprovables, la seua actitud irresponsable i el seu abús de poder mitjançant una lluita pel ‘i tu més’ i sense mostrar el mínim interés per la vertadera regeneració democràtica”.        

Així, Vidal ha recordat que“sobre la corrupció en Ciutadans som molt ambiciosos i comptem amb un codi ètic intern compromés amb la regeneració democràtica a més de creure i defensar sense complexos en la divisió de poders”.   

Finalment el portaveu adjunt de Cs apuntat que “la corrupció és un problema i no un joc i per tant hem de ser intransigents amb ella però des de l’ètica, no l’estètica. No serveix amb denunciar-la i usar-la com a propaganda partidista, electoral i selectiva com està fent el bipartidisme i els seus socis”.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here