• Amb el lema “Visibilitzem alternatives, teixim solucions”.
  • Des de el divendres 23 fins al diumenge 25 de març en Vistabella del Maestrat, tindrà lloc la VII Trobada per la terra.

Es tracta d’una trobada anual de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià per a teixir xarxes entre les persones i col·lectius que treballen per la sobirania alimentària i l’agroecologia al nostre territori. Persones que produeixen i elaboren aliments, que imaginen i posen en marxa formes de comercialització justes i properes, que formen part de col·lectius de defensa del territori o de grups d’investigació, que denuncien les opressions del sistema alimentari global i, en definitiva, que treballen per dinamitzar nous models de relacions comunitàries i amb la terra.

El lema escollit aquest any es Visibilitzem alternatives, teixim solucions, han escollit aquest títol perquè volen sentir la veu de projectes que amb la seua pràctica diària trenquen les lògiques capitalistes, obren nous camins i ressituen la reflexió més enllà del procés productiu: presa de decisions, cures, relacions dins i fora del projecte, temps lliure, ritmes de vida… I també volen fer seues aquestes reflexions i repensar juntes la Plataforma per la Sobirania Alimentària. Quina plataforma volen? Com ferla possible?

Hi haurà també espais de treball, de mercat i de festa, amb la proximitat de Penyagolosa. Una Trobada rural i que volen que siga, com el territori que ens acull, d’interior, per mirar els projectes per dins.

Podeu inscriure-us a la Trobada a través d’aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeapIr7bQpXBOn3qsf_WkGheM1U4LqZsKnTy7_vnkwJcUWzrQ/viewform
Si eres productora i el diumenge vols participar en el mercat de la terra, pots emplenar aquest formularihttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGUVSofaZABwlx4xC-_gevk6HWonEozAmeP924UGqGKsjCsg/viewform

Us esperem per a gaudir juntes de les meravelles de les muntanyes del Maestrat i de la bona companyia.

http://sobiranialimentariapv.org/1402-2/