La Unió Musical de Vilafranca ha aconseguit el primer premi de la segona secció en el Certamen Provincial de Bandes de Música celebrat durant el cap de setmana en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. L’agrupació vilafranquina ha quedat a tan sol mig punt de la guanyadora de la menció d’honor, “La Esmeralda” d’Almassora.
La formació, dirigida per Pau Monfort, va interpretar com a obra obligada “Castelló suite simfònica” de Bernardo Adam Ferrero amb quatre parts: Introducció i Dansa, el Bolero de Castelló, Salve a la Mare de Déu del Lledó i Jota de Castelló. Així mateix, com a elecció lliure, l’agrupació va delectar al públic amb Lollapalooza, Tromba Lontana i Short Ride in a Fast Machine de John Adams.
Des de l’Ajuntament de Vilafranca es felicita a tots els membres de la Unió Musical de Vilafranca per les seues 361,3 punts i aqueix merescut primer premi de secció.
Vilafranca és lectora
Vilafranca ha celebrat el Dia del Llibre amb múltiples activitats. Una d’elles ha sigut el contacontes organitzat en la biblioteca municipal amb Tània Muñoz “Comptadora d’Històries”. Els xiquets i els majors van gaudir dels seus contes en una multitudinària sessió que es va celebrar en la biblioteca municipal. A més els assistents van poder contemplar l’exposició “Vilafranca és lectora”. L’exposició arreplega en un collage les fotografies enviades pels lectors a la biblioteca municipal.
En la jornada també es va celebrar el sorteig del dia del llibre. En la pàgina de facebook de la biblioteca es poden consultar els agraciats.
————————-
—–
NOTA DE PREMSA