Select Page

Advertisement

Vilafranca inicia les festes patronals en honor de Sant Roc

Vilafranca inicia les festes patronals en honor de Sant Roc

Vilafranca dóna començament avui a deu dies de festa plens d’activitats. La jornada comença a primera hora amb el muntatge dels cadafals a la Plaça Don Blasco, epicentre de les celebracions taurines. Al migdia, el tradicional volteig de campanes anunciarà als veïns l’inici de les celebracions patronals i, a la vesprada, se succeiran les finals del campionat de frontenis i el de futbol sala. A la nit, al Parador de Festes serà l’escenari de l’acte de presentació de les i els representants de les festes.

De matinada, la festa continua amb una discomòbil a la Tasca i la prova del bou Navajito de la ramaderia de Miguel Beteta Gallego.

Demà dissabte, el Club de Caçadors La Villafranquina organitza el tir al plat al Pla de Mosorro. També està prevista una concentració i eixida motera i, els més menuts, podran assistir a un espectacle infantil. Al migdia s’inaugura la Tasca del carrer Torreta amb una festa de la cervesa.

Durant la vesprada hi ha diferents opcions d’entreteniment com la Festa del Bigot a la Tasca, el Tardeo amb actuacions musicals i l’exhibició taurina. A la nit, dos bous embolats, l’orquestra La Red i una discomòbil.

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...