NOTA DE PREMSA

Vilafranca celebra avui el dia de les penyes en les seues festes patronals. La Penya Ke Te Prenya és l’encarregada d’organitzar la jornada. Aquesta penya repeteix en l’organització dels actes 20 anys després d’haver organitzat el dia. L’activitat s’inicia amb els jocs infantils al carrer Alcalde Monfort. Després arribarà el dinar de penyes amb una “fideuà” monumental a l’entorn de la Plaça de Bous. El dinar estarà amenitzat per la xaranga Herederos del Coñac. A la vesprada la festa i el bon humor estarà assegurat en la plaça de bous amb els jocs de penyes. Després de la vesprada d’esbarjo tots soparan llonganisses amb pisto i després arribarà el Festival Jarana time amb vaquetes, bou mecànic, xaranga i regals.

 

Dissabte i diumenge

El cap de setmana Vilafranca ha viscut amb intensitat els actes de festes. El dissabte va ser un dia variat amb tir al plat, eixida motera, la inauguració de les exposicions, l’actuació del pallasso Nandet, el concurs de retallades amb Javi Valls com a vencedor, l’embolada del bou Sevilhano i l’actuació d’Alharie i l’orquestra Scream respectivament en la tasca i carpa de la comissió.

El diumenge va permetre a veïns i visitants conèixer l’entorn de Vilafranca en una nova edició d’Un tomb pel terme, a càrrec de Diego Ripollés. Els xiquets es van divertir amb la matinal ciclista en la qual no podia faltar la xocolata per a tots. Després de les eliminatòries de guinyot i botifarra va arribar la visita guiada de Guillem Monferrer i la primera edició del campionat local de futbolí. La rondalla Primer de Maig va actuar en la Tasca de la Comissió. A la nit va arribar el concurs d’emboladors amb les quadrilles BI, Mirambel, Passió pel Bou, Mosqueruela i Vilafranca. La discoteca mòbil Bandalay en la Carpa de Festes va tancar els actes.

 

 

 

NOTA DE PRENSA

Vilafranca vive hoy el día de las peñas

Vilafranca celebra hoy el día de las peñas en sus fiestas patronales. La Penya Ke Te Prenya es la encargada de organizar la jornada. Esta peña repite en la organización de los actos 20 años después de haber organizado el día. La actividad se inicia con los juegos infantiles en la calle Alcalde Monfort. Luego llegará la comida de peñas con una “fideuà” monumental en el entorno de la Plaza de Toros. La comida estará amenizada por la charanga Herederos del Coñac. Por la tarde la fiesta y el buen humor estará asegurado en la plaza de toros con los juegos de peñas. Tras la tarde de recreo todos cenarán longanizas con pisto y luego llegará el Festival Jarana time con vaquillas, toro mecánico, charanga y regalos.

 

Sábado y domingo

El fin de semana Vilafranca ha vivido con intensidad los actos de fiestas. El sábado fue un día variado con tiro al plato, salida motera, la inauguración de las exposiciones, la actuación del payaso Nandet, el concurso de recortes con Javi Valls como vencedor, la embolada del toro Sevilhano y la actuación de Alharie y la orquesta Scream respectivamente en la tasca y carpa de la comisión.

El domingo permitió a vecinos y visitantes conocer el entorno de Vilafranca en una nueva edición de Un tomb pel terme, a cargo de Diego Ripollés. Los niños se divirtieron con la matinal ciclista en la que no podía faltar el chocolate para todos. Tras las eliminatorias de guiñote y botifarra llegó la visita guiada de Guillem Monferrer y la primera edición del campeonato local de futbolín. La rondalla Primer de Maig actuó en la Tasca de la Comisión. Por la noche llegó el concurso de emboladores con las cuadrillas BI, Mirambel, Passió pel Bou, Mosqueruela y Vilafranca. La discoteca móvil Bandalay en la Carpa de Fiestas cerró los actos.