• Els populars aconsegueixen que Agrupació Vilanovina Independent recolze la moció per a reclamar a Pedro Sánchez que no paralitze la construcció d’aquest vial
  • Bellés: “L’Autovia de Castelló millorarà la comunicació de Vilanova d’Alcolea amb la resta de la província i suposarà un estímul per a la reindustrialització del municipi

Vilanova d’Alcolea, 05 de febrer de 2019

L’Ajuntament de Vilanova d’Alcolea ha aprovat una moció del Partit Popular per a reclamar al Govern de Pedro Sánchez que continue la prolongació de l’Autovia de Castelló. Els populars van presentar aquesta iniciativa en el passat ple “perque entenem que l’Autovia de Castelló pot suposar un revulsiu per al futur de Vilanova d’Alcolea perquè millorarà la comunicació amb la resta de la província, suposarà un estímul per a la reindustrialització del municipi i més oportunitats laborals i de futur per als vilanovenses”, ha explicat la portaveu Mónica Bellés.

Els populars van aconseguir que Agrupació Vilanovina Independent recolzara la seua moció. “Tota a Vilanova d’Alcolea entenem que l’Autovia de Castelló és vital per al nostre municipi i volem que la nostra veu arribe a Moncloa perquè Pedro Sánchez entenga que la prolongació de l’autovia no pot esperar més”.

Mónica Bellés ha assegurat que “en la província de Castelló necessitem una autovia que vertebre tot el territori, que beneficie l’arribada de turistes i frene la despoblació, un dels principals problemes que vivim en les zones de l’interior de Castelló”.