• Dijous passat 18 d’abril, l’Ajuntament de Vinaròs i el Col·legi Territorial d’Arquitectes de Castelló, van presentar l’Oficina de Transformació Digital per al sector de la Construcció que aquest col·legi professional ha creat gràcies a una subvenció de l’agència Red.es amb Fons FEDER, per la qual en nou seus al llarg de tota la Comunitat Valenciana (Alacant, Elx, Dénia, València, Gandia, Xàtiva, Castelló, La Vall d’Uixó i Vinaròs) es desenvoluparan durant l’any vinent 20 jornades en les quals es difondran tot tipus d’avanços i tècniques relatives a les Tecnologies de la Informació i Comunicació, conegudes com a TIC’s, que afecten el sector de la construcció.

Aquestes jornades estan dirigides principalment a autònoms i petites empreses del sector de la construcció, amb la condició de facilitar i ajudar en el procés de digitalització dels seus negocis, alhora d’afavorir l’emprenedoria digital.

Les activitats a Vinaròs es desenvoluparan al Vinalab els dijous a la tarda. Es pot consultar el calendari d’activitats i la inscripció gratuïta a les jornades des de la pàgina web https://otd.ctac.es/