• L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat per unanimitat el projecte bàsic per a la construcció del col·legi Jaume I.

L’edil d’Ordenació del Territori, Jan Valls, va explicar que la redacció d’aquest projecte va ser adjudicada al desembre de 2018 i que gener de 2019 es va signar el contracte amb l’empresa mentre que el 18 de febrer la Junta de Govern va donar llum verda a la redacció del projecte d’execució del centre, que ha de concloure al maig.

El PP va votar a favor  però considerant el seu portaveu Juan Amat que era una mesura “electoralista” després de diversos anuncis al llarg de la legislatura dient l’equip de govern que s’iniciarien les obres i assegurant que en comissió se li va dir que la primera pedra no es posaría fins el 2020.

L’alcalde, Enric Pla, va assenyalar que quan van accedir al govern aquest projecte corresponia a la Generalitat i que després de no complir amb les dates proposades, després va haver d’assumir-lo l’Ajuntament a través del Pla Edificant. “És cert que hi ha hagut retard i que les tramitacions són lentes, però estem molt més a prop que fa quatre anys que aquest col·legi sigui una realitat.

Dins del Pla Edificant el col·legi més avançat amb diferència és el col·legi Jaume I. Ara ja tenim un projecte bàsic fet i en breu un projecte d’execució”.