• Turisme Vinaròs fa un balanç positiu de l’any 2018

Vinaròs ha presentat el seu balanç turístic de la passada anualitat quan al nombre de visitants que ha quantificat la Tourist Info Vinaròs. Així el nombre d’usuaris total ha arribat fins als 47.686 persones. Pel que fa al perfil de visitants, si parlem quant a la seua procedència geogràfica, en el cas dels visitants provinents d’Espanya, les dades més significatives són les corresponents als visitants catalans, aragonesos, valencians i bascos. Quant als turistes que provenen d’altres països, el perfil que més destaca són els francesos, seguit dels alemanys i els britànics.

El Regidor de Turisme Domènec Fontanet, ha mostrat la seua satisfacció pels resultats obtinguts en la línia dels que ha assolit Espanya com a destinació turística, ja que tal i com ha comunicat la Secretaria d’Estat de Turisme, en el conjunt de l’Estat espanyol, el nombre de visitants estrangers ha obtingut un increment d’1%.

Tanmateix el Regidor ha explicat que el resultats són fruit del treball que s’està desenvolupant en diferents àmbits des de la Regidoria de Turisme, com ara la creació de les rutes gastronòmiques Saborea Vinaròs que s’afegeixen a la resta de l’extensa oferta gastronòmica vinarossenca, o la implantació del Sistema Integral de Qualitat en Destí (SICTED). El regidor ha volgut remarcar que el servei que es presta des l’Oficina de Turisme està guardonat amb la norma Q de qualitat turística espanyola com és la Q que garanteix la prestació d’un servei excel·lent. Per finalitzar, el regidor ha volgut agrair la subvenció del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló que va permetre contractar una informadora turística durant 6 mesos.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here