• Per tal de crear un document que s’adapte a les necessitats reals de la ciutadania s’ha llençat una enquesta en línia amb preguntes relacionades amb la mobilitat urbana.

La regidoria de Govern Obert, encapçalada per Hugo Romero, continua amb el procés participatiu per a la redacció del Pla de Regeneració Urbana i Mobilitat Sostenible (PRUMS). Es tracta d’un estudi amb la voluntat de protegir el patrimoni històric de Vinaròs, a més de crear una mobilitat molt més agradable i eficient, tot amb l’objectiu de fer de la ciutat un municipi més sostenible.

Romero ha detallat que per a facilitar la participació dels veïns s’ha habilitat una enquesta anònima en línia, amb preguntes senzilles que fan referència al transport que s’utilitza de forma diària per traslladar-se per la ciutat o la mobilitat dels vianants. El regidor ha destacat que “és important la participació dels veïns per tal de redactar un pla que s’adapte de la millor manera possible a la ciutadania i aconseguir fer de Vinaròs la ciutat que tots volem”.

L’enquesta es pot fer a través de l’adreça http://vinaros.planifica.org on també es pot consultar tota la planificació prevista per a la redacció del PRUMS, a més de disposar d’un mapa interactiu amb l’actual Pla General d’Ordenació Urbana.