cof

Avui s’ha inaugurat al passeig marítim de Vinaròs la 17a edició de la Fira del Llibre. Des de les 10:30 del matí, hora de la inauguració, i fins fins a les 20h, la pèrgola del passeig Colom estarà plena de parades de llibreters locals que oferiran les últimes novetats literàries, a més d’entitats i floristeries.

Durant la jornada un total de 23 escriptors s’acostaran fins a la Fira per signar exemplars. Entre els autors que assistiran destaquen Amparo Moya per parlar de la seva obra Contes per a gegants, David Lucas amb La llum del teu destí, César Jara amb Esclaves de la nit o Lola Mariné amb la novel·la Després de les bambolines, a més, de la guanyadora del premi planeta Alicia Giménez Barlett, entre molts més escriptors.

Una de les novetats d’enguany és que s’ha ampliat l’espai per a albergar la fira, que estarà dividida en tres espais que porten els noms d’Isabel-Clara Simó, Gloria Fuertes i Oscar Wilde.

És precisament en aquests espais on s’oferirà una molt àmplia programació cultural. Presentacions de llibres, entrevistes a escriptors, tallers infantils, cercaviles i actuacions musicals formen part del variat ventall d’activitats per a tots els públics.

Durant el dia i per crear un ambient festiu es celebraran també dues cercaviles a càrrec de la Colla de Dolçaina i Tabal de Vinaròs. Una altra de les novetats és que hi haurà dos concerts de clausura, el primer a la pèrgola del passeig marítim amb l’actuació de Joan Rovira a les 20h, mentre que el segon es farà a partir de les 22h a l’Auditori Municipal, amb María Arnal i Marcel Bagés.