NOTA DE PREMSA

  •  La trobada ha servit per coordinar els dispositius especials que desplegaran els cossos de seguretat per tal de garantir la bona marxa de les activitats previstes per a aquestes festes

 

Vinaròs, 20/06/2018

Aquest matí  s’ha reunit al Saló de Plens de l’Ajuntament la Junta de Seguretat Local presidida per l’alcalde de la ciutat, Enric Pla, amb la presència del subdelegat del govern en Castelló, David Barelles, i els caps i comandaments de la Guàrdia Civil, la Policia Autonòmica i la Policia Local.

Durant la trobada s’han abordat els dispositius especials que desplegaran els diferents cossos de seguretat davant dels actes de les festes de Sant Joan i Sant Pere, i també s’han coordinat les accions que duran a terme per als moments on hi ha prevista una major afluència de gent.

Així mateix també s’han tractat diversos assumptes de seguretat ciutadana com l’anàlisi de les mesures d’assistència a les víctimes de violència de gènere o la prevenció durant l’estiu als llocs de concentració de persones.

L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha destacat que “la Junta de Seguretat Local és molt important per garantir la seguretat de la ciutadania, sobretot de cara a la celebració de les Festes de Sant Joan i Sant Pere, així també com seguir coordinant la feina dels diferents cossos policials per oferir un servei òptim per als veïns”.

En finalitzar la reunió, el subdelegat del govern s’ha acomiadat deixant constància de la bona sintonia i col·laboració que ha existit entre els cossos dependents de la seua competència i dels de l’Ajuntament de Vinaròs durant la seua gestió.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here