• La regidora d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Vinaròs, Carmen Morellà, i el regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero han informat este matí a la biblioplatja que Vinaròs forma part de la campanya impulsada per Ecovidrio anomenada “Banderes verdes”.
  • “Vinaròs, com a municipi turístic i amb gran gestió dels residus de vidre, forma part d’aquesta iniciativa, en la qual participen 128 municipis de cinc diferents comunitats de tot el país enguany”, han assenyalat.  

L’objectiu de la iniciativa “Banderes verdes” és fomentar una gestió correcta del residu de vidre entre els ciutadans i sobretot entre els grans generadors de vidre d’un sol ús, com són els locals d’hostaleria, que generen un 52% dels residus de cristall de la localitat, i per a això, Ecovidrio facilita recipients adequats i ha format a 70 formadors ambientals per a visitar els establiments per a informar-los que es poden acollir a la iniciativa.

Quan conclogui l’estiu es realitzarà una anàlisi dels residus de vidre recollits i es lliuraran vuit banderes verdes als municipis que hagin fet la millor gestió d’aquests residus durant l’època estival d’aquest exercici.

Romero va confiar que la iniciativa tingui un bon acolliment en el sector hostaler i Morellá va agrair la seva col·laboració per les bones dades que ja registra el municipi en aquesta mena de recollida selectiva.