• El primer tinent d’alcalde i regidor d’Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat este matí a l’entorn de la biblioplatja les iniciatives que tindran lloc a partir del 17 de setembre, com són “Vinaròs de tapa en tapa” i les “Jornades de cuina del ranxo mariner”.

Un total de 29 establiments participen enguany al Vinaròs de tapa en tapa, del 17 de setembre al 3 d’octubre, amb un preu de 3 euros que inclou tapa i quinto de cervesa, vi o aigua.

Albella ha destacat que el ‘Vinaròs de tapa en tapa’ “és ja un esdeveniment gastronòmic molt consolidat”, recordant que els clients podran votar les tapes que més els han agradat i entrar en el sorteig de dues experiències gastronòmiques, com una caixa amb productes de Vinaròs i el territori de la campanya Amar Vinaròs 2021 i dos menjars o sopars per a dues persones en establiments de la ciutat. Per a votar és necessari degustar com a mínim 6 de les 29 tapes presentades i accedir al codi QR que es troba en la fulla “Passaport gastronòmic” que se’ls facilitarà als establiments.

Posteriorment a la celebració de les jornades, l’organització comunicarà els tres establiments que obtinguen més vots i el guanyador final.

Quant a les jornades de cuina del ranxo mariner, arriben enguany a la seua onzena edició i tindran lloc del 17 de setembre al 17 d’octubre. Participen en aquesta edició un total de set restaurants de Vinaròs (Bergantín, Casa Lina, L’Illa, Nou Parada, Rafel lo Cristalero, Teruel i De l’Ermita) amb menús a un preu tancat de 28 euros IVA inclòs, amb cinc entrants, un plat a triar, postres, café i aigua.

Cartell-002-1

llibret_detapaentapa(1)

Revista Ranxo 2021

Foto AS