L’Ajuntament de Vinaròs ha donat llum verda en l’últim ple ordinari de la legislatura a la sol·licitud de la delegació de competències dins de Pla Edificant per a executar millores en el col·legi de l’Assumpció, Sant Sebastià i escometre la construcció del nou col·legi d’Educació especial Baix Maestrat.

Per al nou col·legi d’Educació Especial Baix Maestrat, la construcció de la qual està prevista en terrenys de l’avinguda Leopoldo Querol on estan actualment les aules prefabricades del CEIP Jaume I, la quantitat prevista per a realitzar-lo és de de 5,4 milions. Es tractaria d’un nou edifici en planta baixa de 3600 metres quadrats construïts, segons va explicar l’edil d’Ordenació del Territori, Jan Valls.

Quant al col·legi Sant Sebastià, amb un import de més de 400.000 euros, en la seva memòria valorada es contemplen millores en els exteriors, amb una nova pista poliesportiva, millora de les zones infantils i en els equips d’il·luminació i substitució de calderes.

Finalment, les millores en el col·legi de l’Assumpció, situat en l’avinguda Llibertat de la localitat, seran per un import de 593.000 euros, en millores en els seus edificis, entre elles la instalació d’un ascensor.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here