• L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha publicat un nou decret amb noves mesures contra el coronavirus davant l’agreujament de la situació sanitària en el municipi.

Aquest és el quart decret que signa l’alcalde des de les dates nadalenques per a endurir les mesures preventives contra la Covid-19, davant l’increment dels casos que s’està produint a la ciutat.

Aquest nou decret afegeix a les últimes mesures el tancament de la biblioteca municipal, que estarà oberta només per al servei de préstec i devolució, i també el tancament de la Escola d’Art i el de l’Escola de Persones Adultes (EPA), els horts solidaris, el Casal Jove, totes les instal·lacions esportives municipals, el centre de dia municipal i el CRIS. A més se suspèn el servei de transport adaptat.

Es mantenen vigents les anteriors mesures adoptades, com la suspensió de totes les activitats organitzades per l’Ajuntament amb públic, el tancament de parcs infantils, el de calistenia, parcs sèniors, skatepark i birles i petanca, el tancament i precinte dels espais municipals tancats excepte el mercat municipal, la OIAC i altres dependències municipals.

“El greu empitjorament de la situació sanitària a Vinaròs exigeix l’adopció de noves mesures per part del govern municipal donada l’alta incidència acumulada de Covid-19”, assenyalava l’alcalde, Guillem Alsina al decret que acaba d’entrar en vigor.  

  • 📢 AVÍS – A causa de l’augment de casos d’infecció per #COVID19 que s’està produint a la nostra ciutat, a partir d’avui, 15 de gener, entren en vigor noves restriccions que afectaran la nostra ciutat:

➡ Mantenir vigents les últimes mesures adoptades pels Decrets d’Alcaldia núms. 2020-3097 i 2021-0035.
➡ Ordenar el tancament de:
🔴 Biblioteca Municipal, que romandrà només oberta el servei de préstec i devolució
🔴 Escola d’Art
🔴 Escola de Persones Adultes (EPA)
🔴 Casal Jove
🔴 Horts solidaris
🔴 Totes les instal·lacions esportives municipals
🔴 Centre de Dia Municipal
🔴 Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS)

➡ Suspensió del servei de transport adaptat.