• El reconeixement certifica la bona qualitat ambiental de les platges i les cales de la localitat, així com una fàcil accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda

 

Vinaròs, 06/06/2018

El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, va viatjar dimarts fins a Vila Joiosa per assistir a l’entrega de les Banderes Qualitur que cada any atorga l’Agència Valenciana de Turisme, reconeixent l’excel·lent qualitat de les platges i cales.

En el cas de Vinaròs ha tornat a renovar aquesta important distinció, certificant un any més la bona qualitat de la sorra i l’aigua del litoral, així també com una fàcil accessibilitat gràcies a la instal·lació de les passarel·les, a més d’oferir altres serveis com zones esportives o jocs infantils.

Durant l’entrega de les banderes el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, destacava que “aquests distintius són un reconeixement a l’esforç i treball diari que realitzen els ajuntaments per a que el litoral de la tota la Comunitat tinga l’excel·lència turística, amb tres conceptes claus com són la qualitat el medi ambient i l’accessibilitat”.

Per la seva banda, el regidor Fontanet comentava que aquesta distinció s’afegeix a les dues Banderes Blaves que ha aconseguit el municipi, una per a la platja del Fortí i l’altra, per primera vegada, per a la platja del Fora Forat. En aquest sentit, indicava que “amb el segell Qualitur es referma l’excel·lència de la costa vinarossenca, gràcies al treball de l’Ajuntament que cada any s’esforça per oferir unes platges i cales amb una qualitat ambiental i uns serveis òptims per als milers de banyistes que s’apropen fins al nostre litoral”.

Per acabar des de l’Agència Valenciana de Turisme destaquen que la Comunitat es posiciona primera com a destí amb platges excel·lents, demostrant que des de les administracions es treballa conjuntament per aconseguir l’excel·lència turística.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here