cof

NOTA DE PREMSA

  •  A partir del 13 de març alumnes de quart i cinquè de primària visitaran el mercat per conèixer com alimentar-se de forma saludable

 

Vinaròs, 07/03/2018

Les regidories d’Educació i de Comerç han anunciat aquest matí en roda de premsa que aquest 2018 la iniciativa “Esmorzars saludables”, adreçada a alumnes de quart de primària de tots els centres educatius de la localitat, tornarà a realitzar-se al Mercat Municipal.

Begoña López, a càrrec de la regidoria d’Educació, ha explicat que aquesta activitat s’havia realitzat durant anys gràcies al Centre de Salut Pública de Benicarló però l’any passat, per una sèrie de canvis pel que fa a les poblacions beneficiàries, va deixar de realitzar-se a Vinaròs.

“No volíem que aquesta iniciativa es perdés, perquè considerem que és important que els escolars coneguen quins són els productes ideals per a un dinar saludable, per la qual cosa ens vam posar a treballar per dur a terme des de l’Ajuntament aquesta iniciativa, en col·laboració amb l’Associació de Venedors del Mercat Municipal i dels responsables del Grau Superior de Dietètica de l’IES J. Vilaplana.

D’aquesta manera, del 13 de març al 19 d’abril, els alumnes de quart de primària i els de 5è curs que no van poder gaudir d’aquesta activitat en 2017, visitaran el Mercat per tal d’esmorzar saludablement i informar-se de com ha de ser una alimentació adequada per prevenir problemes com l’obesitat infantil.

Domènec Fontanet, regidor de Comerç, ha agraït la implicació de totes les persones que han fet possible recuperar aquesta iniciativa i als professors dels centres per l’esforç realitzat i s’ha mostrat satisfet que els menors puguen conèixer els productes de gran qualitat i de proximitat que es poden trobar al mateix mercat.

“És important que tant els xiquets i xiquetes com les seues famílies sàpiguen que aquí poden comprar tots els productes que necessiten per esmorzar de forma saludable, des de pa o oli a formatges o fruita de la millor qualitat”, ha conclòs Fontanet.