CLUB NATACIÓ BENICARLÓ NOTA DE PREMSA 19/19-20

El passat cap de setmana era la data programada per a una nova edició de la travessia Peníscola-Benicarló ( la XXVIII ), suspesa finalment per la crisi del Covid 19. Amb un estiu sense travessies, els nadadors del CN Benicarló ens havíem quedat sense poder nadar la nostra prova reina.
Així dons i per no deixar passar l’oportunitat de poder nadar la travessia, de manera particular es van organitzar alguns nadadors màsters del nostre club per recordar aquesta data nadant la volta al Castell de Peníscola el dissabte, distancia de 2000 m. i uns altres fent el diumenge el tram llarg de 7500 m, des de la platja nord de Peníscola fins a la platja del Morrongo de Benicarló.
Volta al Castell. 2000 m.

Un grup d’aproximadament 18 nadadors del nostre club, es van reunir dissabte a la platja sud per tal de fer la tradicional Volta al Castell de Peníscola, Miriam, Teje, Javi, Alex, Jordi, Susana, David, Paula, Mai, Ana , Elena, Alicia, Dani, Juanjo, Arturo, Silvia, Borja …, nadàrem amb una mar espectacular els 2000 metres de distància des de la platja sud a la platja nord.

Travessia Peníscola-Benicarló

Diumenge i a l´hora oficial de la sortida de la prova, les 8.30 h del matí , Damián, Jaume, Eva, Javi Roca i Paula Bretó s’endinsaren a la mar des de la platja nord de Peníscola, direcció la platja del Morrongo a Benicarló, amb una distància total de 7500 m.
Després de 2 hores i trenta minuts, els nadadors sortien a la sorra de la platja del Morrongo amb l’atenta mirada dels sorpresos banyistes i alguns membres del club que esperaven la seua arribada, alguns amb la cervesa a la mà preparada destinada a llevar la sal de la boca després de tanta estona a l’aigua.
Espectacular l’estat de la mar que va fer que els nadadors gaudiren de nou de l’emoció de la nostra travessia preferida de l’any i de nadar una distància important en quan a metres que, després d’una temporada atípica, ens va omplir de satisfacció.
De ven segur esperem tots amb moltes ganes la pròxima edició l’any vinent.

Damian

Ànim a tots i no deixeu de nadar.

www.clubnataciobenicarlo.com