• Més de 200 voluntaris van col·laborar amb aquest acció de neteja del Delta.

La campanya de Sensibilització ambiental ‘Per un Delta Net’ va recollir el passat diumenge unes 4 tones de brossa a espais naturals de setembre Municipis del delta de l’Ebre. La majoria de residus, aproximadament un 75%, són plàstics. S’han trobat bàsicament taps, ampolles, Bidons o fragments de plàstic, però també  tovalloletes o arts de pesca. A la platja dels Eucaliptus, a Amposta, s’ha arribat a localitzar, a més de taules o butaques abandonades a la zona, un barqueta, que tambié han retirat.

 L’activitat és fa amb la col • laboració de voluntaris, entre a els quals hi ha un important gruix de persones joves participant. Al cas de la bassa de les Olles i l’Encanyissada, les Societats de caçadors han col·laborat Especialment en la seva neteja. La brossa recol·lectada anirà directament a un abocador davant la complexitat del material, Molt desgastat per l’aigua, pel sol i per la sorra.
 En la campanya S’HAN netejat espais naturals de l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Deltebre, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d’Enveja.
Font: ACN