Welcome to Show Boat, la comèdia musical creada per Guzmán Arts Escèniques que va tindre una gran acollida el passat Diumenge 24 de Juny. Per primera vegada, la nova escola de dansa, cant i teatre, va oferir un espectacle a ritme del jazz dels anys 50. La història està situada a un creuer pel Mediterrani i a través de diferents personatges descobrim la gran preocupació del Capità.

L’escenografia, dissenyada y creada per Guzmán Arts Escèniques, representava la coberta i el restaurant del creuer sobre una plataforma rotativa de diferents altures enllaçades per una escalinata.

L’escenari va ser el laboratori de pràctica dels estudiants de l’escola que van traure el seu treball fora de la intimitat de l’aula i ens van brindar l’oportunitat de veure’ls brillar i evolucionar a bord del Show Boat.

El musical està bassat en “Show Boat” (Broadway, 1932), un dels primers de la història del musical americà, predecessor de “My Fair Lady” i “West Side History“. L’escola ha volgut reproduir els inicis de Broadway, impartir la cultura del musical entre els seus alumnes i oferir un entreniment dins de les diferents propostes culturals de la comarca.

Gràcies