XI Edició del Pinxo de Carxofa de Benicarló

0

L’Associació Benicarlanda de Bars i Cafeteries, amb un total de 32 establiments participants i l’Ajuntament de Benicarló, la tarde-nit de dijous 11 gener, al carrer San Joan del casc antic de la ciutat i amb la col.laboració de la Penya Mechero i enguany com a novetat, la de Dibuixant pel Maestrazgo, han organitzat com cada any, del 12 de gener fins al 28 de gener, les Jornades del Pinxo de Carxofa de Benicarló.

Han  inaugurat la XI edició, amb l’asistencia de l’Alcaldesa de la Ciutat, Corporació Municipal i el President de la D.O. Francisco Lluch.

En aquestes jornades ja s’ha consolidat, amb cada vegada més adeptes, la ruta pels establiments del món de la restauració de Benicarló, per degustar les tapes que tenen com a protagonista, la Carxofa de Benicarló. Actualment la reina de la nostra horta.

I és que el Pinxo de Carxofa de Benicarló, és una experiéncia gastronòmica amb una clara aposta per el producte local, que fomenta la participació de la resta de sectors comercials de la ciutat.

Juanvi Gellida

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here