El PSPV-PSOE de Peníscola celebra que després de 20 anys d’incompliments del PP siga la Generalitat presidida per Ximo Puig la que execute les obres de millora de la CV-141

  • Malgrat al infrafinançament a què ens sotmet Rajoy i de tots els diners “balafiats o distret” al llarg de dues dècades, el President socialista Ximo Puig i la consellera Salvador “compleixen amb Peníscola”.

 

Peníscola. 20/03/2018.-

La portaveu del Grup Muncipal Socialista de Peníscola, Isabel Esbrí, va celebrar dijous passat durant la seua intervenció en el ple corresponent al mes de març que haja sigut l’actual Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori la que en tan sol dos anys traga a licitació per 1,7 milions d’euros les obres de millora de la CV-141, la principal via d’accés a la localitat.

 

Esbrí va recordar que es tracta d’una actuació que “a Peníscola portem esperant molts anys i que ara veurà la llum amb el Govern de la Generalitat que presideix Ximo Puig, gràcies a l’impuls i a la determinació de la consellera María José Salvador. I al seu inequívoc compromís amb Peníscola”.

 

La portaveu socialista va recordar que amb el PP aquestes obres van ser pressupostades per la Generalitat Valenciana tots els anys entre 2005 i 2011 sense que mai es dugueren a terme i que en 2011 la Generalitat de l’època va abandonar definitivament el projecte. A partir de 2011, “aquestes obres van ser excloses dels pressupostos de la Generalitat.”

 

A Isabel Esbrí li sembla bé que ara el PP demane una sèrie de millores del projecte a la Generalitat, com per exemple que les voreres siguen més amples perquè es puga instal·lar un carril bici, però li sorprèn “aquest sobtat furor reivindicatiu després del silencie còmplice que Martínez i el seu equip de Govern van mantenir durant lustres.”

 

La portaveu socialista creu que Martínez i el Partit Popular “s’han vist desbordats pels esdeveniments, perquè no eseperaban que en tan sol dos anys el Govern de Ximo Puig treia avance l’obra” i ara, “no els queda més remei que criticar i posar faltes a un projecte que és vital per a Peníscola i que es va a dur a terme amb una Generalitat socialista”.

 

Esbrí ha afegit que a Peníscola “Martínez i els seus ens fan viure immersos en una gran paradoxa: ara ho exigeixen tot mentre en el passat practicaven l’i <<sí bwana>> semblaven incapaços d’alçar la veu”. De fet, en 2015, el director general de Transports de la Generalitat, Vicente Dómine, va estar visitant Peníscola i les autoritats locals van ser incapaces realitzar reivindicació alguna”.

 

El que és clar, conclou, és que “el PP en 20 anys no va voler escometre els treballs de millora de la CV-141 i que amb sol dos anys de Generalitat socialista, el projecte ja és una realitat”.

Un projecte que es realitzarà per fases “perquè és impossible dur-ho a terme d’una única vegada, després de com va deixar el PP les arques de la Generalitat Valenciana”.

 

En aquest sentit ha dit “que entre el mal finançats que estem per culpa de Rajoy i el molt que es va robar i va balafiar al llarg de 20 anys, ara no ens queda més remei que anar a poc a poc, encara que la bona notícia és que les obres van a començar molt ràpid perquè el Govern de la Generalitat que presideix Ximo Puig és un Govern de debò, que va de debò”.