• El dijous és l’últim dia d’actes taurins a Morella i destaca per la desmuntada dels cadafals al carrer principal
  • L’Espai Firal s’emplena de morellans i morellanes en un sopar de germanor amb activitats per als xiquets i xiquetes i orquestra
  • El Xiquiencierro utilitza carretillos amb banyes i realitza el mateix recorregut que les entrades de bous i vaques habituals

 

Morella celebra el seu últim dia d’actes taurins que destaca pel sopar de germanor a l’Espai Firal. A més, durant la jornada d’avui s’ha celebrat el Xiquiencierro en el qual la Penya el Bou i els Quintos i Quintes del 2017 col·laboren amb carretillos amb banyes que realitzen el mateix recorregut que les entrades de bous i vaques habituals. S’acaben els dies de bous però les festes de Morella duren fins al diumenge 13 d’agost amb activitats culturals, esportives i tradicionals que conclouen amb el castell de focs.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “han sigut uns dies on els carrers de Morella han destacat per l’ambient i activitats al carrer, però aquestes no acaben fins al diumenge”. L’edil ha comentat que “tot el poble participa al gran sopar de germanor en el qual els més menuts poden gaudir de l’actuació dels pallassos Polita i Lolo, a més de l’actuació de l’orquestra Calibra per a tots”. Finalment, Rocío ha recordat que “durant els dies de festes que queden hi ha activitats per a tots els públics amb esport, cultura, parcs infantils i xerrades”, a més, “quan acaben les festes comença l’agost cultural i el festival internacional de música amb l’orgue de l’Església Arxiprestal com a protagonista”.

El dijous de bous a Morella destaca, també, per la desmuntada dels cadafals i que els carrers de la ciutat tornen a la normalitat. Així, els característics cadafals de Morella s’acomiadaran fins a l’any que ve.

 

Morella, 10 d’agost de 2017

 

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here