El dissabte 14 de juliol, la colla gegantera d’Horta va organitzar la XXa trobada de gegants. Celebraven 20 anys i per aquest motiu, volien fer una trobada ben grossa. I, així va ser. Fins allí, es van desplaçar colles vingudes de diferents municipis valencians i catalans. Una gran trobada de germanor on la festa i la dansa no va faltar en cap moment.

La colla de Nanos i Gegants de Vinaròs vam participar amb els gegants vells, els dos gossets, el nano de Toni Fabregat i diferents nanos de la família burgesa i Ulisses.

La jornada gegantera va començar al matí amb la plantada dels gegants al carrer Medi Natural. Després, al migdia, es va seguir amb el dinar amb totes les colles participants. Finalment, a la vesprada, va tenir lloc la cercavila on per acabar es van realitzar els balls de lluïment i la ballada conjunta a la plaça Sant Salvador d’Horta.

Un altre cap de setmana festiu i amb molta germanor. Ara, és el torn de descansar uns dies i carregar l’energia per al diumenge 29 de juliol que ens desplaçarem a La Riba.